Sadaqah Projecten

Als een persoon sterft, eindigen al hun daden behalve drie: een voortdurende liefdadigheid, kennis en een kind dat voor hem bid

Profeet Mohammed vzmh (moeslim)

Suriname, Zuid-Amerika

In samenwerking met Stichting Thoriqul Islam (Suriname) willen wij ons ook inzetten voor de ummah in Suriname en extra ondersteuning bieden in het verzorgen van voedingsmiddelen en huisvesting voor de behoeftige ter plaatse. Zoals bekend is de financiële situatie in Suriname het onderwerp van de dag. Dit raakt de gehele gemeenschap in het algemeen. Ondersteuning vanuit onze internationale gemeenschap kan hierbij een verschil maken insha’Allah.


Suriname, Zuid-Amerika:

Wij bieden het kindertehuis Mamanten extra ondersteuning bij de dagelijkse draai van het huishouden en de mogelijkheid tot het bieden van een extraatje voor de kinderen. Help ons bij het realiseren zodat deze kinderen meer kind kunnen zijn en in de secundaire behoefte niets te kort komen.


Ghana, West-Afrika:

Onze ummah bekend uit James Town (Accra) behoort tot een van de meest onderbedeelde gemeenschappen van de Stad, onlangs heeft deze gemeenschap zich noodgedwongen moeten verplaatsen naar een andere omgeving ivm het bestemmingsplan van de lokale authoriteiten. De gemeenschap heeft zicht tot dus ver kunnen vestigen in de nabij gelegen plaats Korle Lagoon en is behoeftig aan onze steun. Deze willen bieden middels het verwezenlijken van een nieuwe gebedsplaats en het voorzien van de locale gemeenschap in voedingsmiddelen. Wij doen een beroep op u om ons hierbij te ondersteunen.


Suriname:

Steun stichting Thoriqul Islam in deze zware financiële uitdaging. Wij zijn behoeftig aan uw steun en liefdadigheid om de dawah in Suriname te kunnen voortzetten. Hierbij doen wij een beroep op uw ondersteuning t.b.v. het onderhoud aan de Moskee te Pont Buiten en het voort zetten van de wekelijkse Radio Progamma “Taki fu Gado” op Radio Koyeba te kunnen financieren.


Nederland, Europa:

Steun ons bij het voortzetten van onze activiteiten en ontwikkelingshulp.

Stichting IYAABA organiseert laag drempelige meetings en familiedagen t.b.v. de community building onder de afro-Caribische (bekeerde)moslims en bij behorende families. Tevens is de IYAABA actief op het gebeid van ontwikkelingshulp in o.a. Europa, west-Afrika en zuid-Amerika.

Doe uw donatie door middel van de bijgevoegde link of een bankoverschrijving op rekeningnummer NL92 BUNQ 2099 2235 21 tnv Stichting IYAABA