De Terugkeer | Documentaire

Ontdek de kracht van diversiteit, verbondenheid en herkenning in de indrukwekkende documentaire “De Terugkeer”. In deze documentaire delen tien bekeerlingen hun inspirerende verhalen, waarbij ze hun reis naar de islam en de vele uitdagingen die ze onderweg tegenkwamen, belichten.

Een van de meest opvallende aspecten van “De Terugkeer” is de diversiteit van de vertellers. Van verschillende achtergronden en culturen komen ze samen om hun ervaringen te delen, wat laat zien dat de islam mensen van alle hoeken van de wereld verenigt.

In het bijzonder richten we ons op de verhalen van twee Surinaamse broeders, Kino “Idris” Ngwete en Rilmelo “Rayan” Leidsman. Beide broeders zijn bekende in de gemeenschap van Thoriqul Islam in Suriname. Door hun openhartige verhalen laten ze zien hoe diversiteit een kracht kan zijn en hoe verbondenheid en herkenning een rol spelen bij het vinden van een gemeenschappelijk doel.

“De Terugkeer” is niet alleen een documentaire, het is een viering van de menselijke ervaring, een bron van inspiratie en een herinnering aan de kracht van eenheid in diversiteit. Mis deze buitengewone reis niet en sluit je aan terwijl we samen de verhalen van deze broeders ontdekken.

Speciale dank aan Minuut voor Allah voor het tot stand brengen van deze documentaire.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *